Om ROXTRANS

ROXTRANS startade i mars 2006 med inriktning på lokal Åkeriverksamhet och Lagerhantering och har under åren byggt upp ett stort förtroende och kontaktnät.

ROXTRANS sätter alltid kunden i centrum och erbjuder snabb och flexibel problemlösning. Vi är en pålitlig och säker partner som ser till att gods kommer fram i tid: när som helst – var som helst!

ROXTRANS erbjuder idag tjänster som är till stor hjälp för er som har behov av transport och lagerhantering. Dessa tjänster kan vara allt från att hämta och lämna ett dokument i grannkvarteret till en skeppslast av varor från andra sidan världen. Ni kan överlåta er godsmottagning till oss både tillfälligt och permanent oavsett om ni behöver tillfällig eller långvarig lagerförvaring.

I vår 5 000 kvm stora lokal i Linköping erbjuder vi lagerhållning och tredjepartslogistik. Stort som smått, långtidshyra och korttidshyra – Vilket behov du än har så fixar vi det!

Roxtrans – Det lilla företaget med de stora resurserna!

Om jobbet

Vi ser att utmaningarna ökar och behöver förstärka vår personalstyrka med ytterligare chaufför/chaufförer inför framtiden och kommande uppdrag. Att arbeta som Chaufför hos oss innebär bl.a. att du är duktig på att köra bil, sätter säkerheten främst samt tycker om att hålla en hög servicenivå. Jobbet är på heltid och ordinarie arbetstid är mellan 07-16, men kan variera beroende på uppdrag. Vår specialitet är express- och budtransport med allt från små paket till hela enhetslaster. Vår vagnpark är modern och vi erbjuder transporter med fasta priser och garanterade leveranstider. Vår styrka är hög servicegrad!

Om dig som söker

Hos oss trivs du om du triggas av en arbetsmiljö i ständig rörelse och med snabba förändringar. Vi söker dig som gillar att jobba för att säkerställa att våra transporter/gods kommer fram till rätt plats på rätt tid. Du är pålitlig, noggrann ut i fingerspetsarna och flexibel i ditt sätt att lösa situationer på ett säkert och effektivt sätt. Du har självklart god vana av att hantera lastbil med släp.

Vi erbjuder även lagerverksamhet/lagerhotell till våra kunder vilket innebär att du även ska vara beredd på att kunna hjälpa till med lagerhantering vid behov och om tid finns.

Krav

  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • CE-körkort
  • Giltigt YKB
  • Truckkort

Meriterande

  • Truckkort
  • ADR

Övrigt

Vi söker 1-2 chaufförer för snabb tillsättning. Vi välkomnar kvinnliga som manliga sökanden. Löpande intervjuer och anställning kommer att tillämpas.

Välkommen med din ansökan till mats@roxtrans.se eller vid frågor 072-6012 640.
Hoppas att höra ifrån dig snart!