Tjänster

Roxtrans AB erbjuder idag tjänster som är till stor hjälp för er som har behov av transport och lagerhantering. Dessa tjänster kan vara allt från att hämta och lämna ett dokument i grannkvarteret till en skeppslast av varor från andra sidan världen. Ni kan överlåta er godsmottagning till oss både tillfälligt och permanent oavsett om ni behöver tillfällig eller långvarig lagerförvaring.

Vår specialitet är express- och budtransport med allt från små paket till hela enhetslaster. Vår vagnpark är modern och vi erbjuder transporter med fasta priser och garanterade leveranstider. Vår styrka är hög servicegrad!

 

Vagnpark och lager
Vagnparken utökas kontinuerligt med nya lastbilar och budbilar.
Till vårt förfogande har vi över ca 5000 m2 varmlager och ca 2000 m2 kallager.

Vår styrka är vår personal som har lång erfarenhet av branschen, vi följer upp alla våra uppdrag, utbildar oss fortlöpande samt effektiviserar oss kontinuerligt.

 

 

3PL
Vi växer inom tredjepartslogistik och har därför ett lagersystem som ger våra kunder bästa möjliga service och information. Att vi kan erbjuda kunderna ett genomtänkt, webbaserat lagersystem är en av våra absolut viktigaste kundfördelar

 

WMS-System
Roxtrans AB har ett webbaserat lagersystem, även kallat Warehouse Management System (WMS-system) av systemleverantören Ongoing Warehouse AB.

 

 

Samarbetspartners
Vi har under vår tid i branschen byggt upp ett stort nätverk av samarbetspartners som har samma syn på service, lojalitet och ansvarskänsla som vi gjort oss kända för. Detta gör oss ännu mer kompletta i vår strävan till den ultimata samarbetspartnern.
Vi kan erbjuda totallösningar gällande transporter till hela världen.

Talk to us

Have any questions? We are always open to talk about your business, new projects, creative opportunities and how we can help you.